Stempelen

Information

Stempelen Er zijn 5 producten

Subcategorieën

 • Moyra grote stempelplaten
 • Moyra mini stempelplaten
 • Moyra Stamping Polish
 • Moyra Holographic...
 • Moyra Stamping Gel Polish
 • Moyra Foil Polish voor...
 • Moyra Stamper en Scraper
 • Lakken Enas

  Diverse mooi stempellakken om mooie design's mee te maken met de stempelplaten.

 • Stempels Enas

  Enas

  Dit stempelsysteem werkt zonder schraper of stempel en u behoeft geen nagellakremover                                                       

  het enige wat u nodig heeft is een velletje papier en een houten stokje

  Enas heeft een speciale verf voor de stempels gewone lak voldoet hier niet voor.

  Ik demonstreer en verkoop in de winkel, ook via de web shop te bestellen.
   
  Hieronder treft u stapsgewijs uitleg aan over de diverse technieken van Enas stamping nailart.

  A. Basis Techniek (1 afbeelding, 1 kleur)


  1. Bereid uw nagels voor zoals gebruikelijk (in vorm vijlen, reinigen etc.) en breng een reguliere nagellak of base coat aan.
  2. Breng met het kwastje de door u gewenste kleur van de speciale Enas stempel nagellak aan op de afbeelding van de Enas stempel.
  3. Verwijder het teveel aan nagellak door de stempel meerdere malen zachtjes op een vel papier te stempelen. Doe dit ca. 5-6 keer achter elkaar, zonder onderbreking. Zorg ervoor dat de nagellak uiteindelijk alleen in de afbeelding achterblijft. Verwijder e.v.t. achtergebleven restjes nagellak met een wattenstaafje. Gebruik hierbij geen reinigingsmiddel.
  4. Breng binnen een aantal seconden (nadat u stap 3 heeft gedaan) de afbeelding van de stempel over op uw nagel. Om makkelijker te kunnen stempelen kunt u de afbeelding langer (maximaal ca. 10 seconden) laten drogen voordat u de stempel op uw nagel plaatst. Houd de stempel met de afbeelding voor ca. 3 seconden vast op de gewenste plek voor het beste resultaat. Oefen hierbij lichte druk uit op de stempel. Bij het overbrengen van een grotere afbeelding kunt u de stempel over uw nagel afrollen.
  5. Breng Top Coat aan als laatste beschermende laag nadat de gestempelde afbeelding volledig droog is.
  6. U kunt de stempel eenvoudig reinigen door de gedroogde speciale nagellak uit de afbeelding te verwijderen met een houten stokje (bijv. tandenstoker of orangewood stick) en/of een wattenstaafje. Gebruik van een remover (Aceton, Nagellakremover met/zonder Aceton) is niet nodig.

  N.B. Enas stempelen kunt u op verschillende manieren toepassen:
  a. 1 afbeelding, 1 kleur.
  b. 1 afbeelding (die uit meerdere figuren bestaat), 1 kleur per figuur.
  c. 1 afbeelding in meerdere kleuren.
  d. 1 afbeelding, kleuren door elkaar heen. 
  e. zelf nieuwe designs maken door een combinatie van afbeeldingen.

  Ook zijn er diverse filmpjes te vinden op youtube.com

 • Overige Stempelplaten

  stempelplaten

  Met de stempelplaten creëer je een prachtig patroon op uw nagel door te stempelen. Breng stempellak aan op het patroon op het stempelplaatje. Schraap met het schrapertje de overtollige verf weg. Druk met de stempel op het patroon en breng het vervolgens aan op de nagels.  Kan gebruikt worden op vinger- en teennagels, maar ook op andere ondergronden zoals spiegels of telefoons.

  Je kan ook ipv de stempellak met de Gelpolish van Quida ,Urban Nails of Korneliya werken.Dit gaat wel even anders dan de stempellakken . Breng Gelpolish van Quida ,Urban Nails of Korneliya  aan op het patroon op het stempelplaatje. Schraap met het schrapertje de overtollige Geloplish van Quida ,Urban Nails of Korneliya weg. daarna druk je met de stempel op het patroon en dan ficseer je deze even in je uv-lamp of led lamp na gelang hoe snel je lamp uithard is dat 5 of 10 tellen breng het vervolgens aan op de nagels. en hard je het volledige uit.Top er over. 

Toont 1 - 5 van de 5 items
Toont 1 - 5 van de 5 items