Refectocil verf

Information

Refectocil verf

Één blik zegt meer dan duizend woorden…

Wimpers en wenkbrauwen zijn een belangrijk middelpunt van het gezicht!

De consument is meer bewust van het feit dat wimpers en wenkbrauwen ook styling en verzorging nodig hebben. RefectoCil speelt in op de huidige trends, is ongekend populair en marktleider op het gebied van wimper- en wenkbrauwverfproduct...

Één blik zegt meer dan duizend woorden…

Wimpers en wenkbrauwen zijn een belangrijk middelpunt van het gezicht!

De consument is meer bewust van het feit dat wimpers en wenkbrauwen ook styling en verzorging nodig hebben. RefectoCil speelt in op de huidige trends, is ongekend populair en marktleider op het gebied van wimper- en wenkbrauwverfproducten. RefectoCil bestellen kan tegenwoordig gemakkelijk via de webshop.

Omschrijving RefectoCil Wenkbrauw Wimper Verf 15 ml

Refectocil wenkbrauw en wimperverf – duurzaam mooi - eenvoudige en veilige toepassing - korte inwerktijd - Optimaal kleurresultaat - houdt tot 6 weken lang.

Refectocil heeft diversen kleuren:
Nr. 1 diepzwart: verft elk haar diepzwart.
Nr. 1.1 grafiet: voor een discrete afdekking van grijs-gemêleerd/wit haar.
Nr. 2 blauwzwart: de blauwe glans zorgt voor extra kleurdiepte.
Nr. 2.1 diepblauw: alleen werkzaam bij lichtblond/blond haar.
Nr. 3 natuurbruin: heel donker en goed afdekkend bruin.
Nr. 3.1 lichtbruin: ideaal bij lichtblond tot lichtbruin haar.
Nr. 4 kastanje: intensief verfresultaat bij lichtblond tot lichtbruin haar. Kastanjeachtigeglans vanaf middelbruin haar. OPGELET: niet met andere kleuren mengen!
Nr. 4.1 rood: intensieve rode kleur bij licht- tot middelblond haar. Donkerrood bij donkerblondtot middelbruin haar. Rode glans vanaf donkerbruin haar.
Nr. 5. violet: opvallende, trendy kleur vooral geschikt voor lichtblonde en blonde haarkleur.

 

Wimperverf

Wil jij jouw wimpers verven met kwaliteitsproducten? Probeer dan eens de wimperverf van RefectoCil. Wimperverf is een ideale oplossing voor vrouwen die niet iedere dag mascara willen dragen. Daarnaast kun je met de wimperverf van RefectoCil in veel gevallen zelf de kleuren samenstellen. Wil je meer weten over de wimperverf van RefectoCil en alle mogelijkheden van het product? Op deze pagina voorzien we je van alle informatie.

De verschillende mogelijkheden van RefectoCil wimperverf

Wimpers zijn een opvallend onderdeel van het gezicht. Het is daarom ook belangrijk dat deze er goed en verzorgd uitzien. De wimpers hebben daarnaast de juiste verzorging en styling nodig. RefectoCil begrijpt dit en ontwikkelt de producten continu. We bieden dan ook wimperverf aan welke te mengen is met verschillende kleuren. Uiteraard kun je met jouw eigen creativiteit ook diverse kleuren met elkaar mengen. Op de productpagina van iedere soort wimperverf van RefectoCil geven we tips over de mogelijkheden om de verf te mengen. Enkel bij Blond nr. 0 is het niet mogelijk om te mengen. Deze dient namelijk als basis om de wimpers op te lichten. Hier kun je later wel overheen verven. De wimperverf van RefectoCil is overigens verkrijgbaar in 9 verschillende kleuren.

Een gevoelige huid? Gebruik RefectoCil Sensitive!

Heb jij RefectoCil Sensitive al geprobeerd? Deze vrij nieuwe en populaire wimperverf is uitermate geschikt voor de gevoelige huid. RefectoCil Sensitive is volledig op plantaardige basis en wordt ontwikkeld doormiddel van de Developer Gel. Deze gel zorgt ervoor dat de verf niet in de haarzakjes trekt, maar om de haartjes heen. Dit voorkomt irritatie voor de gevoelige huid. De Sensitive lijn van RefectoCil is verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren: zwart, donkerbruin, middenbruin en lichtbruin.

Bestel een starter kit en beschik over alle benodigdheden om je wimpers te verven

Wil je direct alles bij de hand hebben om je wimpers en wenkbrauwen een goede verfbehandeling te geven? Dan hebben wij ook starter kits in ons assortiment. We hebben drie verschillende starterkits: basic, sensitive en creative. In de etui (starter kit) vind je diverse kleuren en alle benodigdheden voor een goede verfbehandeling.

Meer

Refectocil verf Er zijn 9 producten

Toont 1 - 9 van de 9 items
Toont 1 - 9 van de 9 items