Farmona

Information

Farmona

Farmona Natural Cosmetics Labatory is opgericht in 1997. Een vooraanstaand merk met groot een portfolio dermo-cosmetische producten voor gezicht, lichaam en haar.

Alle producten geproduceerd door Farmona Natural Cosmetics Laboratory zijn gebaseerd op pure plantaardige ingrediënten verworven uit hernieuwbare bronnengestandaardiseerde extracten...

Farmona Natural Cosmetics Labatory is opgericht in 1997. Een vooraanstaand merk met groot een portfolio dermo-cosmetische producten voor gezicht, lichaam en haar.

Alle producten geproduceerd door Farmona Natural Cosmetics Laboratory zijn gebaseerd op pure plantaardige ingrediënten verworven uit hernieuwbare bronnengestandaardiseerde extracten van hoge ecologische zuiverheidsgraad - in optima[e concentraties voor het waarborgen van de maximale werking en veiligheid. 

De Skin Care producten bieden een uitgebreide range aan huidverbeterende en huidverzorgende producten. Voor elk huidtype bieden we een specifieke lijn van producten aan. Deze lenen zich bij uitstek om de producten van de verschillende lijnen uit te wisselen "Mix & Match".  Daarmee kunt u nog beter inspelen op de individuele behoeften uw klant.

De actieve ingrediënten worden nauwkeurig geselecteerd en zijn complementair aan elkaaraan de lijfspreuk van Farmona  "in harmonie met de natuur".

De sleutel tot het succes van Farmona Natural Cosmetics Laboratory was de visie van bedrijfsontwikkeling, professioneel management, robuustheid en betrouwbaarheid. Vanaf het begin heeft het bedrijf ernaar gestreefd om goede relaties met zakelijke partners en klanten te ontwikkelen, op eerlijke en tijdige wijze aan alle verplichtingen te voldoen, transparante regels voor samenwerking toe te passen en zijn activiteiten te baseren op professionaliteit, integriteit en ethiek. Het bedrijf ondersteunt de ontwikkeling van de economie door nieuwe investeringen, het creëren van banen (in 2007 lanceerde het bedrijf een nieuw bedrijf met de bouw van Farmona Hotel Business & Spa, in 2009-2011 moderniseerde en breidde het zijn productie-installatie uit met een oppervlakte van 2800 m ).

De verklaring van de effectiviteit van onze activiteiten is afkomstig van talrijke onderscheidingen en onderscheidingen die het Farmona Cosmetics Laboratory ontving gedurende alle 16 jaar van haar activiteit, waaronder herhaaldelijk bekroonde titels van de Betrouwbare Vennootschap, Business Gazelle, Kwaliteitskeurmerk Q, QI Quality International, Krakau, Dukaat, Product van het jaar, Fair Play-bedrijf, Europese medaille, Well Seen Company en nog veel meer andere titels, toegekend aan zowel de eigenaren als de cosmetica en diensten. Begin 2012 begon het bedrijf - als het eerste Poolse cosmeticabedrijf - met de implementatie van GMP-standaarden die zorgen voor een hoge kwaliteit, zuiverheid van grondstoffen en componenten die in het eindproduct worden gebruikt.


Dierproeven: dierproeven met cosmetica zijn in heel Europa bij wet verboden. Dit geldt ook voor het testen van ingrediënten voor cosmetica. Ook geldt een handelsverbod voor cosmetische producten waarvan de ingrediënten door dierproeven zijn getest.

Meer

Farmona Er zijn geen producten in deze categorie.