Hean make-up

Information

Hean make-up

Kijk voor deze producten op www.beautifulbydaisy.nl

Make-up Assortiment van Hean

Boek een MakeUpDate van Hean of bestel onze bestseller via deze site!

Hean  is een professioneel merk dat  sinds kort verkrijgbaar is in Nederland. Wij van Beauty & Lifestyle zijn dan ook heel trots dat wij een van de eerste Hean verkooppunten zijn in Nederland....

Kijk voor deze producten op www.beautifulbydaisy.nl

Make-up Assortiment van Hean

Boek een MakeUpDate van Hean of bestel onze bestseller via deze site!

Hean  is een professioneel merk dat  sinds kort verkrijgbaar is in Nederland. Wij van Beauty & Lifestyle zijn dan ook heel trots dat wij een van de eerste Hean verkooppunten zijn in Nederland. Het is voor particulieren maar ook zeker voor de professionals een prachtig merk. Wat betaalbaar is, en prijs kwaliteit verhouding is goed. Wij kunnen je Hean ook zeker aanraden om het eens te proberen. En hoe fijn is het om Hean te proberen op een avond , gezellig met vriendinnen.

De prachtige Hean oogschaduws  zijn in wel  150 kleuren.  Je kunt de oogschaduws per stuk kopen maar je hebt ook Hean trio doosjes.  Matte en glanzende oogschaduws.  De prijs van deze trio’s is  € 9,95 per trio en de losse oogschaduws zijn € 7,50

Hean heeft ook een goede oogschaduw base. Een van onze favoriete. Dit doe je op je oogleden voordat je de oogschaduw aanbrengt, zodat je oogschaduw nog  langer blijft zitten. Net als de Hean fixeerspray , ook heel fijn. Deze gebruiken wij als professional ook vaak voor bruiden. Zodat ze lang kunnen genieten van hun make-up.  Het is een spuitflacon die een laagje over je make-up heen nevelt.

De Hean lipstiften en mascara’s  (de xxl) zijn ook prachtig. En ook in dit geval weer heel betaalbaar. De Hean mascara is € 12,00. Ook nog eens leuk om als kadootje weg te geven.

Alle spullen van Hean en de andere merken zijn bij ons te bestellen.

Meer

Hean make-up Er zijn geen producten in deze categorie.