Nail stickers

Information

Nail stickers

Met onze serie nagelstickers je in een handomdraai de mooiste nageldesigns.
Wanneer je geen tijd hebt en je wilt toch een mooie nailart dan zijn nagel stickers of water decals de perfecte oplossing. De stickers functioneren net als normale stickers. Je haalt ze van het papier af, plakt ze op de nagels en drukt ze stevig aan. Dat is alles. Waterde...

Met onze serie nagelstickers je in een handomdraai de mooiste nageldesigns.
Wanneer je geen tijd hebt en je wilt toch een mooie nailart dan zijn nagel stickers of water decals de perfecte oplossing. De stickers functioneren net als normale stickers. Je haalt ze van het papier af, plakt ze op de nagels en drukt ze stevig aan. Dat is alles. Waterdecals dienen even in een bakje water losgeweekt te worden en dan kun je ze eenvoudig op de nagel plaatsen, even droogdeppen en klaar is jouw nailart. De stickers en decals hechten uitstekend op gelakte nagels en kunstnagels, maar blijven net zo goed op een onbehandelde nagel zitten. Met een laagje heldere lak of topcoat kun je ze beschermen en blijven ze lang zitten. 

Op deze paginas vind je voor ieder wat wils. We bieden vele nagel stickers motieven van bloemen, vlinders, veertjes, swirls, french manicure, kerst, kortom genoeg om volop te variëren. 

Meer

Nail stickers Er zijn 60 producten

per pagina
Toont 1 - 50 van de 60 items
Toont 1 - 50 van de 60 items