Kristel Heirweg Sticker

Information

Kristel Heirweg Sticker

Deze Kristel Heirweg Sticker is een degelijk en zeer eenvoudig sieraad van metaal. Met deze Kristel Heirweg Sticker heeft u de mogelijkheid om unieke designs te creëren in slechts één enkele stap. Het unieke aan deze sticker is dat het geen full cover sticker is. Het betreft alleen het design zelf met een plak laag er onder. Dit zorgt voor een g...

Deze Kristel Heirweg Sticker is een degelijk en zeer eenvoudig sieraad van metaal. Met deze Kristel Heirweg Sticker heeft u de mogelijkheid om unieke designs te creëren in slechts één enkele stap. Het unieke aan deze sticker is dat het geen full cover sticker is. Het betreft alleen het design zelf met een plak laag er onder. Dit zorgt voor een goede hechting op de nagellak, gellak, gel of acryl. Door het aanbrengen van een top coat blijft het resultaat mooi voor lange tijd. Doordat de stickers erg dun zijn, creëert u een mooi glad oppervlakte met slechts 1 tot 2 lagen top coat of top gel. Bekijk Video Filigree sticker aanbrengen.

Kenmerken

  • Verkrijgbaar in goud, zilver,wit ok zwart en gekleurd
  • Verschillende designs
  • Snelle manier om designs te creëren
  • Te gebruiken over de hele nagel of gedeelte ervan
  • Blijft lang zitten
  • Alleen het design heeft een plak laag 
  • Degelijk en erg dun
  • Gladde oppervlakte met slechts 1 -2 lagen top coat / gel
  • Kan worden gebruikt voor op de natuurlijke nagel of gelakte nagels (gel, gel polish, acryl)
  • Elk vel bevat 10 stickers (2 x 5 groottes)

Gebruik:

Bereid de nagels voor zoals hieronder vermeld. Kies de juiste maat sticker voor de nagel waarop u de stickers wilt aanbrengen. Verwijder de sticker van de achterzijde met behulp van een scherp voorwerp (bijv. een pincet). Plaats de sticker op de nageloppervlakte. Werk de randjes van de sticker bij (afknippen, vijlen) en druk deze dan vervolgens stevig op zijn plaats. Verzegel de sticker, eveneens zoals hieronder omschreven.

Natuurlijke nagels:

Breng het direct aan op de natuurlijke nagels, verzegel het geheel met 1-2 lagen topcoat.

Gelakte nagel met nagellak:

Breng het aan op nagellak zodra de nagellak begint te drogen. verzegel het geheel met 1-2 lagen topcoat.

Gel of Gelpolish Gellak nagels:

Nadat u de top laag van de gel of gelpolish nagel heeft uitgehard en gecleansd, ruwt u de gel/gelpolish nagel lichtjes op met een buffer. Breng de sticker aan en seal het geheel in met 1-2 lagen top gel.

Acryl nagel:

Na het buffen van de acrylnagel, breng de sticker aan. Seal het geheel in met 1-2 lagen top coat of top gel.

Meer

Kristel Heirweg Sticker Er zijn 29 producten

Toont 1 - 29 van de 29 items
Toont 1 - 29 van de 29 items