Shatter Glass Line

Information

Shatter Glass Line

De Urban NailsShattered Glassis van superieure kwaliteit. Je kunt hem verwerken in gel of acryl zonder kleur verlies. Iedere kleur geeft een ander effect. Je zal versteld staan van de hoogglans. Glitters in de vorm van glasscherven. Prachtig om te verwerken in gel polish of voor inlayDeze is uiterst geschikt voor het maken van designs, prachtig...

De Urban NailsShattered Glassis van superieure kwaliteit. Je kunt hem verwerken in gel of acryl zonder kleur verlies. Iedere kleur geeft een ander effect. Je zal versteld staan van de hoogglans. Glitters in de vorm van glasscherven. Prachtig om te verwerken in gel polish of voor inlayDeze is uiterst geschikt voor het maken van designs, prachtig!

Werkwijze op natuurlijke nagel:
- Bereid de nagel helemaal voor met een PREP 
- Breng Ultrabond aan en laat aan de lucht drogen (als je 10 vingers hebt gedaan kan je terug bij de eerste beginnen)
- Breng een laag Be Jeweled Base & Top aan en hard deze 2 minuten uit in een UV of 1 minuut LED. Blijf 1mm van de nagelriem en zijwallen weg. Verzegel de vrije nagelboord.
- Breng de eerst laag Be Jeweled Gel Polish aan. Lak deze op dezelfde manier als de Be Jeweled Base & Top. Hard 2 minuten uit in een UV of 1 minuut LED.
- Herhaal de vorige stap.
- Neem de gewenste Urban NailsShattered Glassglitter en een Fluffy Brush. Dip je Fluffy Brush in de glitter en verdeel dit over de nagel.. Hard vervolgens 1 minuut uit in UV of 30 seconden LED.
- Lak de nagel af met Be Jeweled Base & Top. Blijf 1mm weg van de nagelriem en zijwallen. Verzegel de vrije nagelboord. Hard 2 minuten uit in UV of 1 minuut LED.
- Normaal is 1 laagje Base & Top genoeg over de Urban NailsShattered Glassglitters. Voel je ze toch nog zitten? Breng dan een tweede laagje Base & Top aan. Hard 2 minuten uit in UV of 1 minuut LED.
- Cleans de nagel met Urban Nails Cleanser en een wipe.

Werkwijze op kunstnagels (gel of acryl):
- Werk de nagel volledig af tot en met het vijlen, buffen en stof verwijderen
- Breng de eerst laag Be Jeweled Gel Polish aan. Lak deze op dezelfde manier als de Be Jeweled Base & Top. Hard 2 minuten uit in een UV of 1 minuut LED.
- Herhaal de vorige stap.
- Neem de gewenste Glitter Urban NailsShattered Glass en een Fluffy Brush. Dip je Fluffy Brush in de glitter en verdeel dit over de nagel.. Hard vervolgens 1 minuut uit in UV of 30 seconden LED.
- Lak de nagel af met Urban Nails High Shine. Blijf 1mm weg van de nagelriem en zijwallen. Verzegel de vrije nagelboord. Hard 2 minuten uit in UV of 1 minuut LED.

Verpakking:
De Urban NailsShattered Glasszit verpakt in compacte potjes van 5g. Onderop de potjes kleeft een sticker met het nummertje van de glitter. 

Meer

Shatter Glass Line Er zijn 36 producten

Toont 1 - 36 van de 36 items
Toont 1 - 36 van de 36 items