Overige Stempelplaten

Information

Overige Stempelplaten

stempelplaten

Met de stempelplaten creëer je een prachtig patroon op uw nagel door te stempelen. Breng stempellak aan op het patroon op het stempelplaatje. Schraap met het schrapertje de overtollige verf weg. Druk met de stempel op het patroon en breng het vervolgens aan op de nagels.  Kan gebruikt worden op vinger- en teennagels, maar ook op a...

stempelplaten

Met de stempelplaten creëer je een prachtig patroon op uw nagel door te stempelen. Breng stempellak aan op het patroon op het stempelplaatje. Schraap met het schrapertje de overtollige verf weg. Druk met de stempel op het patroon en breng het vervolgens aan op de nagels.  Kan gebruikt worden op vinger- en teennagels, maar ook op andere ondergronden zoals spiegels of telefoons.

Je kan ook ipv de stempellak met de Gelpolish van Quida ,Urban Nails of Korneliya werken.Dit gaat wel even anders dan de stempellakken . Breng Gelpolish van Quida ,Urban Nails of Korneliya  aan op het patroon op het stempelplaatje. Schraap met het schrapertje de overtollige Geloplish van Quida ,Urban Nails of Korneliya weg. daarna druk je met de stempel op het patroon en dan ficseer je deze even in je uv-lamp of led lamp na gelang hoe snel je lamp uithard is dat 5 of 10 tellen breng het vervolgens aan op de nagels. en hard je het volledige uit.Top er over. 

Meer

Overige Stempelplaten Er zijn 62 producten

per pagina
Toont 1 - 50 van de 62 items
Toont 1 - 50 van de 62 items