Gel

Information

Gel

Ontdek de veelzijdige collecties Gel en de hoge kwaliteit van Urban Nails. en Quida Nails

Ontdek de veelzijdige collecties Gel en de hoge kwaliteit van Urban Nails. en Quida Nails

Meer

Gel Er zijn geen producten in deze categorie.

Subcategorieën

 • Quida Gel (Color)

  gebruiksaanwijzing Quida color gel . Nagel opruwen en ontsmetten met nailcleaner. Breng 1 laagje Quida ultrabond primer aan voor de hechting. 1 laagje 1fase gel clear en uitharden onder de uv lamp. nu brengt u de color gel aan en uitharden onder de uv lamp. afwerken met 1 fase gel clear en in vorm vijlen.hierna brengt u de toplaag aan met 1 fase gel clear deze laatste laag uitharden onder uv lamp en plaklaag verwijderen met Quida uv cleaner. uitharden na iedere laag in uv lamp 2 minuten of in de Quida revolution light 30 seconden

 • Quida paint Gel

  Zeer hoog gepigmenteerde gelpasta.
  Speciaal geschikt voor de one-stroke techniek en andere scilder technieken.
  Ook geschikt om mee te stempelen.
  Heeft een plaklaag.
  Uitharden 2 min onder uvlicht of
  10 sec onder de Quida’s Revolution Light

 • Pro en Go

  Met de No wipe gel van Urban Nails hoeft u geen topgel meer te gebruiken over uw kleur. Deze is al verwerkt in de gel. Deze gel is een "No-Cleanse" gel in prachtige kleuren. 
  Wij adviseren wel om 2 laagjes te zetten voor een langdurig mooi resultaat.
  Met deze gel bent u nog sneller klaar, en dat vinden uw klanten alleen maar beter!

  Mooi en fijne tekengel van Urban Nails de Pro&go zeer geschikt voor nailart

 • Gel, Foil,Spider Gel...

  Deze gel is zeer geschikt voor het plakken van folies. Aanbrengen met een penseel, 2 minuten UV of 1 minuut LED uitharden en dan je folie er op drukken en er aftrekken de foil blijft plakken op de gel. Daarna aflakken met een top. 

 • Quida 1 fase gel

  Fase Gel Clear 30 Gr. Deze gel is geen bouwgel maar een strijkgel,een paar dunne laagjes aanbrengen op de nagel is voldoende. Voor de beste hechting gebruikt u quida ultrabond primer. na iedere laag uitharden onder uv lamp 3 minuten of onder quida revolution light 30 seconden.niet afweekbaar

 • Urban Color Gel

  n

  gebruiksaanwijzing Urban Nails  color gel . Nagel opruwen en ontsmetten met nailcleaner. Breng 1 laagje  Urban Nails ultrabond primer aan voor de hechting. 1 laagje  gel clear en uitharden onder de uv lamp. nu brengt u de color gel aan en uitharden onder de uv lamp. afwerken met gel clear en in vorm vijlen. hierna brengt u de toplaag aan met gel clear deze laatste laag uitharden onder uv lamp en plaklaag verwijderen met cleaner. uitharden na iedere laag in uv lamp 2 minuten of in de led 30 sec

  den

 • rubber gel Urban Nails

  De nieuwe Urban Nails Rubber Gels!

  Deze worden onderverdeeld in 5 producten: 
  - Rubber Base Gel
  - Rubber Base Gel Pink
  - Rubber Base Gel Naturel 
  - Rubber Base Gel Peach
  - Rubber Top Gel De Rubber
  - Base Gel

  is ongeveer hetzelfde product als onze structure gel. Hij is alleen nog dikker dan de structure. Hiermee kan je dus nog mooiere bollingen maken op de natuurlijke nagel. De Rubber Base Gel zit in flesjes van 15ml en kost € 18,10) .
  De Rubber Base Gel Pink, Naturel & Peach is een hele dikke cover basis. Deze zijn dus perfect voor een french op de natuurlijke nagel. Maar ook voor nail art! Met deze kan je ook een natuurlijke bolling bouwen door de hoge viscositeit.
  Verkrijgbaar in 3 kleuren. Ze kosten €18,10 per stuk De Rubber Top Gel is een dikke top gel die op natuurlijke nagel kan en op kunstnagels. Doordat hij zo dik is is hij ideaal om over glitters & nail art te zetten. Hij komt zonder kleeflaag uit de lamp. Ook deze top gel kost €18,10).
  Alle 5 rubber gels zijn afweekbaar en kunnen dus op de natuurlijke nagel geplaatst worden. De 4 Rubber Base Gels hechten zeer goed op de nagelplaat en zijn zeer flexibel. Hierdoor zijn ze uiterst geschikt voor mensen die geen product kunnen houden.

 • Urban Nails NeXt Gel

  De Next Gel Urban Nails .Een product dat nog gemakkelijker legt dan acryl, nog fijner is dan gel en nog beter hecht... Dit is het product waar we lang op hebben gewacht. Revolutionair! Geweldig! En snel! Als je de handeling onder de knie hebt (en dat is erg snel) dan zet je een bijwerking in drie kwartier!

 • Quida Massive gel

  Deze Massive Quida gel is zo stevig als acryl en zo flexibel als een gel is afweekbaar en hardt uit onder uv licht of uvled licht verkrijgbaar in 5 kleuren clear,soft white,cover pink, cover beige, pink.

 • Nail Art Gel

  Nail Art Gels om met verschillende produkten verbluffende Nailart Creaties te maken

 • Spider Gel Urban